Levering Informatie


Online Bestellingen

U kan elke dag 24/24u bestellingen plaatsen via onze webshop.


Let op!

Bestellingen die op zaterdag na 16.00 u worden geplaatst worden pas de eerstvolgende werkdag (dinsdag) behandeld.

Sommige producten moeten speciaal voor u besteld  worden, dit kan soms enkele dagen duren.

In de omschrijving staat de vermoedelijke leveringstermijn vermeld. 

Alle door Leverancier genoemde leveringstermijnen worden bij benadering gegeven en zijn vastgesteld op grond van de gegevens en omstandigheden die bij het aangaan van de overeenkomst aan Leverancier bekend waren.

Opgegeven leveringstermijnen zijn niet als fataal te beschouwen.


Verzend informatie

De bestelling wordt opgestuurd van zodra het bedrag op de rekening staat.  Hiervan krijgen jullie ook een bericht via mail. De geschatte levertijd is tussen de 1 en 5 werkdagen.  Doordat we een nog groeiend bedrijf zijn, kunnen we helaas nog niet de mogelijkheid bieden om “vandaag besteld, morgen leveren” aan te bieden.  Wij danken u dan ook voor het begrip en het vertrouwen dat jullie in ons hebben en hopen dat we snel kunnen groeien en die service kunnen gaan aanbieden. 


B-post

Wij verzenden onze pakketten via B-post.


Pakket traceren

Wanneer uw order ons magazijn verlaat  ontvangt u een e-mail van ons met daarin een Track en Trace nummer van B-post.


Wat als je niet thuis bent

Onze pakjes worden opgestuurd met de melding “ tekenen bij ontvangst”, dat betekent dat er iemand moet tekenen voor het ontvangen pakje.  We begrijpen ook dat je niet altijd thuis bent als B-post het pakje komt afgeven.  De koerier van B-post laat een bericht achter met de melding dat hij het ofwel nog eens komt aanbieden de dag erna, of dat je het pakje in een b-post afhaal center in de buurt kan gaan afhalen.